1. slaapplek
  2. Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd)

Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd)

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd), een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 50 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd)

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd)

Het Lovely Nights vetbed uni ivory is een ware droom voor jouw huisdier! Dit zachte en comfortabele vetbed is perfect voor een heerlijke nachtrust. Met zijn prachtige ivoren kleur en de toevoeging van een stijlvolle beige bies, voegt dit vetbed ook nog eens een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dit vetbed is met veel liefde gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder Acryl & Polyester. Het zachte oppervlak biedt een warme en gezellige plek voor jouw huisdier om te ontspannen en te genieten van de nacht. Daarnaast is dit Lovely Nights vetbed verkrijgbaar in diverse maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw geliefde huisdier. Om ervoor te zorgen dat het vetbed altijd fris en schoon blijft, is het eenvoudig met de hand te wassen. Zo kun je jouw huisdier altijd een schone en hygiënische slaapomgeving bieden. Geef jouw huisdier de beste nachtrust met het Lovely Nights vetbed uni ivory en creëer een stijlvolle en comfortabele plek waar ze keer op keer naar terug zullen keren.

Veelgestelde vragen over de Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd)

De Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd) is maat , geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 50 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd) is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd) is te koop in het Beige.

De Lovely Nights vetbed uni ivory 75x50 (gebiesd) heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens