1. slaapplek
  2. Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm

Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm, een slaapplek voor met een lengte van 55 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm

Kleur

grijs

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm

De Beeztees Eco Vetbed Rumax is de ideale keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een duurzaam vetbed voor hun trouwe viervoeter. Dit eco bed is gemaakt van vezels die vervaardigd zijn uit 100% gerecycled polyester. De onderkant van het vetbed is voorzien van een antislip laag, waardoor het stevig op zijn plaats blijft liggen. Dit maakt het perfect geschikt voor gebruik in een bench, maar het kan ook los gebruikt worden of gemakkelijk worden meegenomen op reis. De zachte stof zorgt ervoor dat jouw hond comfortabel kan liggen en ontspannen. Daarnaast is het vetbed eenvoudig te reinigen, aangezien het in de wasmachine kan worden gewassen op een temperatuur van 60 graden. Het Beeztees Eco Vetbed Rumax is verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende kleuren en zes maten, waardoor er altijd een geschikte optie is voor jouw hond en zijn of haar specifieke behoeften. De maten variëren van 49x36 cm tot 121x78 cm, waardoor er voor elke hond en elke bench een passende maat beschikbaar is. Of je nu een kleine of grote hond hebt, dit vetbed biedt de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Het is niet alleen goed voor jouw hond, maar ook voor het milieu, aangezien het gemaakt is van gerecyclede materialen. Kies voor de Beeztees Eco Vetbed Rumax en geef jouw hond het comfort dat hij verdient, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duur.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm is maat , geschikt voor en meet 55 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm is te koop in het grijs.

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 78x55cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens