1. slaapplek
  2. Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm

Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 80 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm

Kleur

Donkergrijs

Materiaal

Stof

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Foam

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm

Heb je ooit een hondenmand gezocht die stevig en knus tegelijk is voor je harige vriend? Zoek niet verder, want onze Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm is de perfecte keuze! Deze mand heeft een unieke ronde donutvorm en dikke randen, waardoor het de ultieme mand is voor honden die van geborgenheid houden. Wat deze hondenmand nog specialer maakt, zijn de luxueuze randen en het zachte binnenkussen. Deze zijn gevuld met schuimvlokken, waardoor je hond zich heerlijk kan nestelen en ontspannen. De ronde vorm en de zachte fluffy stof van de mand zorgen gegarandeerd voor een feel good gevoel bij je hond. Maar dat is nog niet alles! Deze hondenmand is ook wasbaar, waardoor je hem gemakkelijk schoon kunt houden en kunt zorgen voor een frisse slaapplek voor je trouwe viervoeter. Met een diameter van 80 cm biedt deze mand voldoende ruimte voor je hond om comfortabel te liggen en te rusten. Dus geef je harige vriend het beste cadeau ooit en koop nu de Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm!

Veelgestelde vragen over de Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 80 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit Foam.

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm is te koop in het Donkergrijs.

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden 80cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens