1. slaapplek
  2. Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot

Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot

Kleur

Donkergrijs

Materiaal

Pluche

Maat

XXL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Donut

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot

De Snoozle hondenmand is de perfecte keuze voor jouw harige vriend! Deze superzachte en luxe hondenmand biedt ultiem comfort en ondersteuning voor je trouwe metgezel. Gevuld met extra pluche, zal jouw hond zich heerlijk kunnen nestelen en genieten van een weldadige nachtrust. Deze fluffy donut hondenmand is verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren, waaronder grijs, lichtgrijs, wit, roze, dark coffee, wolf grey, sandy beach en creme bruin. Daarnaast kun je kiezen uit 2 verschillende prints, namelijk tijgerprint en panterprint. Zo kun je het perfecte design kiezen dat past bij de persoonlijkheid van jouw viervoeter. Niet alleen is deze hondenmand verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, maar ook in 5 verschillende maten. Of je nu een kleine, middelgrote, grote of zelfs extra grote hond hebt, er is altijd een Snoozle hondenmand die perfect past. De beschikbare maten zijn S, M, L, XL en XXL. Geef je hond het ultieme gevoel van comfort en zorg voor een heerlijk ontspannen plekje waar hij zich veilig en geborgen voelt.

Veelgestelde vragen over de Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot

De Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot is maat XXL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit Pluche.

De Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot is te koop in het Donkergrijs.

De Snoozle Hondenmand Superzacht en Luxe Fluffy en Rond Pluche Donut Hondenbed Anti-Stress 100cm Groot heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens