1. slaapplek
  2. Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm

Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm

Kleur

Cappuccino

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Omschrijving van de Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm

De Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm is de perfecte plek voor jouw huisdier om te ontspannen en tot rust te komen. Met zijn grootte van 90x60 cm biedt deze mat voldoende ruimte voor je harige vriend om comfortabel te liggen. Gemaakt van een heerlijk zachte stof, zal deze relaxmat het favoriete plekje worden voor jouw huisdier. De mat is speciaal ontworpen om een luxueuze rustplek te creëren, waar je huisdier zich veilig en geborgen voelt. De cappuccino kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur, terwijl de zachte vacht zorgt voor een extra laagje knusheid. Of het nu gaat om een middagdutje, een ontspannen moment na een lange wandeling of gewoon een plek om te relaxen, deze Petlando Relaxmat L biedt het allemaal. Je huisdier zal genieten van het gevoel van de zachte stof onder zijn poten en zal zich snel nestelen op deze comfortabele mat. Bied jouw huisdier de ultieme ontspanning met de Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm. Het is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geef je huisdier het comfort dat het verdient en verwen hem met deze zachte en knusse relaxmat.

Veelgestelde vragen over de Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm

De Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm is maat , geschikt voor en meet lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm is te koop in het Cappuccino.

De Petlando Relaxmat L Cappuccino 90x60 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens