1. slaapplek
  2. Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet

Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet

Kleur

Wit

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet

Sun Garden heeft zich niet alleen gespecialiseerd in hoogwaardige matrassen en boxsprings voor mensen, maar heeft nu ook een assortiment luxe kleden en orthopedische kussens voor huisdieren ontwikkeld. Een van hun nieuwste innovaties is het Pallina orthopedische hondenbed, speciaal ontworpen om uw trouwe viervoeter ultiem comfort te bieden. Dit hondenkussen van 120x80x27 cm in de kleur antraciet zorgt voor optimale drukontlasting van de wervelkolom en gewrichten van uw hond. Het Pallina hondenbed is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. Het kussen is voorzien van een extra wasbaar pluche kussentje, zodat uw hond altijd kan genieten van een zachte en schone slaapplek. Het orthopedische ontwerp zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor uw hond beter kan ontspannen en eventuele pijnklachten worden verminderd. Dit hondenbed is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat naadloos past in elk interieur. De antracietkleur geeft het bed een moderne en luxe uitstraling. Geef uw trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met het Pallina orthopedische hondenbed van Sun Garden.

Veelgestelde vragen over de Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet

De Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet is te koop in het Wit.

De Sun Garden Pallina Orthopedisch Hondenkussen 120X80X27 Cm Antraciet heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens