1. slaapplek
  2. Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm

Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm, een slaapplek voor met een lengte van 70 cm en breedte van 60 tot 110 cm, 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm

Kleur

Zwart/Wit

Materiaal

Synthetisch

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

40°C

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm

Of het nu voor de kleine of grote hond, kat, hangbuikzwijntje, konijn, fret of cavia is, ze zijn toch allemaal onze eigen speciale vriend. Die verdienen toch een goed ligbed wat niet zwetend of verstikkend is, maar goed ademend? Ons Wolken Ligbed Koe van 110 x 70 cm biedt het ultieme comfort voor jouw geliefde huisdier. Dit ligbed is gemaakt van speciaal geschoren stof, waardoor de haren niet gemakkelijk in de stof kruipen. Bovendien is het bed volledig wasbaar, inclusief de vulling, op 40 graden. Zo kunnen nare luchtjes optimaal worden verwijderd en blijft het ligbed fris en hygiënisch. Je kunt het zelfs 10 minuten in de droger doen om het snel te laten drogen. De vulling is stevig bevestigd aan de hoes, dus na het wassen blijft alles op zijn plaats zitten en behoudt het ligbed zijn vorm. Onze Wolken Ligbedden zijn verkrijgbaar in alle standaard benchmaten, zodat er altijd een passend kleed is voor jouw bench. Maar natuurlijk kunnen ze ook gewoon op de vloer worden gebruikt. Elk ligbed wordt met de hand gemaakt in ons eigen atelier. En of jouw speciale vriend zich nu als koning, koningin, prinses op de erwt, diva of harde voelt, ze zullen zich zeker koninklijk voelen op ons comfortabele Wolken Ligbed.

Veelgestelde vragen over de Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm

De Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm is maat L, geschikt voor en meet 70 cm lengte en 60 tot 110 cm, 110 cm en groter breedte.

De Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm is gemaakt van Synthetisch. De vulling bestaat uit Polyester.

De Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm is te koop in het Zwart/Wit.

De Wolken Ligbed Koe 110 x 70 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: 40°C. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens