1. slaapplek
  2. Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm

Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 76 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm

Kleur

blauw

Materiaal

Nylon

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm

Deze maat M Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble is speciaal ontworpen om uw hond comfort te bieden en koel te houden tijdens de warme zomerdagen. Het kussen is gevuld met verfrissende gel, die geactiveerd wordt door de druk van het lichaamsgewicht van uw hond. Zodra uw trouwe viervoeter op het kussen gaat liggen, begint de gel direct te koelen en zorgt zo voor verlichting van de hitte. De nylon cover van het kussen is niet alleen duurzaam en stevig, maar ook eenvoudig te reinigen. Dit maakt het kussen ideaal voor honden met een natte vacht, omdat het gemakkelijk schoon te maken is na een zwempartij of modderig avontuur. Het is echter belangrijk om het koelkussen altijd goed te laten drogen voordat u het opbergt, om ervoor te zorgen dat het kussen in optimale staat blijft en klaar is voor gebruik wanneer uw hond het nodig heeft. Met dit Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble kunt u ervoor zorgen dat uw harige vriend comfortabel blijft, zelfs tijdens de heetste zomerdagen. Het biedt niet alleen verkoeling, maar ook een zachte plek om te rusten en te ontspannen. Bestel vandaag nog en geef uw hond het beste cadeau voor de zomer!

Veelgestelde vragen over de Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm is maat M, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 76 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm is te koop in het blauw.

De Hondenkussen Koelmat Cool kussen bubble- Maat M: 76x65 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens