1. slaapplek
  2. Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm

Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 0 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm

Kleur

zwart

Materiaal

Gerecycled Plastic

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm

De Duvo+ Tino Eco 60 Katten en Hondenmand is de perfecte keuze voor milieubewuste huisdiereneigenaren. Deze mand is vervaardigd uit 100% gerecycleerd materiaal, waardoor je niet alleen je trouwe viervoeter een comfortabele slaapplaats biedt, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de afvalberg. Met zijn ergonomische vorm en zachte kussen is de Duvo+ Tino Eco 60 Katten en Hondenmand de ideale rustplek voor je huisdier. Het kussen zorgt voor extra comfort en warmte, terwijl de geperforeerde bodem zorgt voor optimale ventilatie. Je huisdier zal altijd genieten van een aangename temperatuur, of het nu warm of koud is. Daarnaast is deze mand voorzien van anti-slip rubber voetjes, zodat je geen zorgen hoeft te maken dat de mand makkelijk zal verschuiven. Je huisdier kan zich volledig ontspannen en genieten van een goede nachtrust, zonder onderbrekingen. De Duvo+ Tino Eco 60 Katten en Hondenmand is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook nog eens een duurzame keuze voor jou en het milieu.

Veelgestelde vragen over de Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm

De Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 0 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm is gemaakt van Gerecycled Plastic. De vulling bestaat uit .

De Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm is te koop in het zwart.

De Duvo+ Tino Eco Katten en Hondenmand 60 x 40 x 20 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens