1. slaapplek
  2. Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm

Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 59 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm

Kleur

blauw

Materiaal

Stof

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm

Het Beeztees Hondenkussen, vervaardigd uit een zachte imitatie schapenvacht, is zo weelderig dat dit het meest geliefde plekje van jouw trouwe viervoeter zal worden. Dit hondenkussen is voorzien van opstaande randen waar jouw hond heerlijk tegenaan kan kruipen. Daarnaast is dit kussen ook geschikt om in de bench te plaatsen, waardoor de bench ook een favoriete rustplek wordt voor jouw harige vriend. Dit luxueuze hondenkussen is gemaakt van hoogwaardige imitatie schapenvacht, wat zorgt voor een uiterst zacht en comfortabel oppervlak. Het biedt de perfecte ondersteuning en warmte voor jouw hond, waardoor een ontspannen en vredige slaap gegarandeerd is. Het kussen is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren en zes verschillende afmetingen, waardoor er altijd een perfecte match is voor jouw hond en interieur. De afmetingen variëren van 49x36x6 cm tot 121x76x6 cm, waardoor er voor elke hond een geschikte maat beschikbaar is. Of jouw hond nu klein of groot is, dit hondenkussen biedt de ideale rustplaats. Dus gun jouw geliefde viervoeter het comfort en de luxe die hij verdient met het Beeztees Hondenkussen Schapenvacht.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm

De Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 59 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit Pluche.

De Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm is te koop in het blauw.

De Beeztees Hondenkussen Schapenvacht - 89x59x6 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens