1. slaapplek
  2. Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur:

Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur:

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur:, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur:

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur:

Deze stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel is een must-have voor elke huisdiereneigenaar. De mand is verkrijgbaar in maat S/M/L en past perfect bij elk interieur. Of je nu een kleine kat hebt of een grote hond, deze mand biedt het ultieme comfort voor alle soorten huisdieren. Het knusse design van de LOUNGE zorgt ervoor dat jouw kat zich veilig en geborgen voelt. Het mandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een natuurlijke kleur, wat zorgt voor een warme uitstraling. Het zachte kussentje zorgt voor extra comfort en ondersteuning tijdens het dutje van jouw huisdier. Niet alleen is deze mand een heerlijke slaapplek voor jouw huisdier, maar het is ook een echte eyecatcher in je interieur. De stijlvolle uitstraling en het moderne design passen perfect bij elke woonstijl. Plaats de mand in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin en creëer een comfortabele rustplek voor jouw trouwe viervoeter. Geef jouw huisdier het beste van het beste met deze luxe honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel. Gun jouw kat of hond een welverdiende rust en verwen ze met deze comfortabele mand. Bestel nu en laat jouw huisdier genieten van ultiem comfort en stijlvolle rustmomenten.

Veelgestelde vragen over de Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur:

De Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur: is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 70 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur: is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur: is te koop in het Grijs.

De Stijlvolle en comfortabele honden- of kattenmand inclusief kussentje District 70 in of Naturel in Maat S/M/L Kleur: heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens