1. slaapplek
  2. Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL

Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL, een slaapplek voor Hele grote hondenrassen (80+ kg) met een lengte van 80 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL

Kleur

Grijs

Materiaal

Fleece | Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL

Dit Pochon Pet Hondenkussen is speciaal ontworpen voor katten en honden van kleine rassen. Met een afmeting van 80 x 50 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw geliefde huisdier om comfortabel te liggen en te rusten. De donkergrijze kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan dit kussen, waardoor het perfect past bij elk interieur. Wat dit hondenkussen echt bijzonder maakt, is de zachte pluchen buitenkant. Jouw huisdier zal zich direct thuis voelen op dit heerlijk zachte oppervlak. Het kussen past zich gemakkelijk aan de vorm en houding van jouw huisdier aan, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en te slapen. Daarnaast is de inhoud van dit kussen gemaakt van 100% vezel. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele ligervaring, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Jouw trouwe metgezel verdient alleen het beste, en met dit pluche hondenkussen geef je hem of haar een luxe en comfortabele rustplek in huis. Voeg dit Pochon Pet Hondenkussen toe aan jouw huisdierbenodigdheden en zie hoe jouw huisdier geniet van ontspanning en comfort op dit prachtige kussen.

Veelgestelde vragen over de Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL

De Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL is maat XL, geschikt voor Hele grote hondenrassen (80+ kg) en meet 80 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL is gemaakt van Fleece | Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL is te koop in het Grijs.

De Pochon Pet Hondenkussen 80 x 50 cm Donkergrijs Pluche XL heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens