1. slaapplek
  2. Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond

Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond, een slaapplek voor met een lengte van 49 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Maat

One size

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond

Het Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm is een geweldige keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een duurzaam vetbed voor hun trouwe viervoeter. Dit eco-vriendelijke bed is gemaakt van 100% gerecycled polyester, waardoor het niet alleen een comfortabele rustplaats is voor uw hond, maar ook bijdraagt aan het verminderen van afval. Dit vetbed is speciaal ontworpen met een antislip onderkant, zodat het stevig op zijn plaats blijft liggen en niet gemakkelijk wegschuift, zelfs niet als uw hond actief beweegt. Het past perfect in een bench, maar kan ook los worden gebruikt of eenvoudig worden meegenomen op reis. De zachte stof van het Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige zorgt ervoor dat uw hond zich heerlijk kan ontspannen en comfortabel kan liggen. Bovendien is het vetbed gemakkelijk schoon te maken, want het kan gewassen worden in de wasmachine op 60 graden Celsius. Met een afmeting van 49 x 36 cm is dit vetbed geschikt voor honden van verschillende rassen en maten. Geef uw hond het comfort en de duurzaamheid die hij verdient met het Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm. Een praktische en milieuvriendelijke keuze voor zowel thuis als onderweg!

Veelgestelde vragen over de Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond

De Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond is maat One size, geschikt voor en meet 49 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit Polyester.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond is te koop in het Beige.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Rumax Beige 49 cm Hond heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens