1. slaapplek
  2. maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large

maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large, een slaapplek voor met een lengte van 106 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large

Elke trouwe viervoeter heeft behoefte aan een eigen plekje, waar ze zich kunnen terugtrekken en rusten. Het maxxpro Hondenbed op Pootjes is de perfecte oplossing voor grote honden met een gewicht tot 55 kg. Dit hondenbed is speciaal ontworpen voor rassen zoals de Duitse Herder, Husky en Doberman. Het biedt niet alleen een comfortabele rustplaats, maar kan ook gebruikt worden voor training, zoals het sturen van je hond naar zijn bed tijdens het avondeten. Een van de unieke kenmerken van dit hondenbed zijn de stevige pootjes aan de onderkant. Deze zorgen voor een goede ventilatie, wat vooral prettig is voor honden die snel warm worden. Hierdoor kan je trouwe viervoeter altijd genieten van een aangename en verkoelende rustplek. Bovendien wordt het hondenbed geleverd met een handige draagtas, waardoor je het ook gemakkelijk kunt meenemen op vakantie. Zo kan je hond altijd genieten van zijn vertrouwde plek, waar hij ook naartoe gaat. Geef je hond het comfort en de rust die hij verdient met het maxxpro Hondenbed op Pootjes. Of het nu gaat om een dutje tussendoor of een goede nachtrust, dit hondenbed biedt de perfecte plek voor je trouwe metgezel. Het stevige design en de goede ventilatie zorgen voor duurzaamheid en comfort. Daarnaast is het bed gemakkelijk te vervoeren dankzij de handige draagtas. Bestel vandaag nog en geef je hond het beste cadeau dat hij zich.

Veelgestelde vragen over de maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large is maat L, geschikt voor en meet 106 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large is te koop in het Grijs.

De maxxpro Hondenbed op Pootjes Goede Ventilatie Incl. Draagtas Max. 55 KG Large heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens