1. slaapplek
  2. PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203

PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203

De PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203 is de ideale slaapplek voor jouw harige vriend. Deze hondenmand biedt niet alleen comfort en veiligheid, maar ook een vleugje luxe aan het leven van jouw huisdier. Het oppervlak van Hollands fluweel zorgt voor een zachte en warme omgeving waarin jouw viervoeter heerlijk kan rusten en ontspannen. Deze hondenmand is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. De afneembare hoes, gemaakt van polyester met een linnen look, kan gemakkelijk worden verwijderd en gewassen, waardoor het schoonhouden van de mand een fluitje van een cent is. Bovendien is de hoes opgevuld met zacht memoryfoam, wat zorgt voor een optimale ondersteuning en comfort voor jouw huisdier. Of je nu een hond of een kat hebt, deze hondenmand is geschikt voor alle soorten huisdieren. Het biedt een veilige en knusse omgeving waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Geef jouw trouwe metgezel het beste met de PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203 en zie hoe ze genieten van een goede nachtrust en zoete dromen.

Veelgestelde vragen over de PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203

De PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203 is te koop in het .

De PawHut Hondenmand met afneembare hoes D04-203 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens