1. slaapplek
  2. Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm

Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 125 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunstleer

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Fiber

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm

De Topmast Comfortbag Hondenkussen is de ideale keuze voor uw trouwe viervoeter. Met zijn stijlvolle leatherlook leerontwerp voegt dit kussen een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Met een afmeting van 125 x 90 x 15 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor uw hond om heerlijk te ontspannen. Wat dit hondenkussen echt bijzonder maakt, is de zachte vulling en het unieke materiaal dat gebruikt is. Niet alleen blijft het kussen heerlijk koel in de zomer, maar het wordt ook niet vochtig, waardoor het in de winter een weldaad is voor de gewrichten van uw hond. Dit zorgt voor het ultieme comfort en welzijn van uw trouwe metgezel, ongeacht het seizoen. Daarnaast is het Topmast Comfortbag Hondenkussen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal is bestand tegen krassen en vlekken en kan eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Zo blijft het kussen er altijd als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik. Geef uw hond het comfort dat hij verdient met het Topmast Comfortbag Hondenkussen en geniet samen van ontspannen momenten.

Veelgestelde vragen over de Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm

De Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 125 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm is gemaakt van Kunstleer. De vulling bestaat uit Fiber.

De Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm is te koop in het Zwart.

De Topmast Comfortbag Hondenkussen Leatherlook Leer Zachte vulling 125 x 90 x 15 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens