1. slaapplek
  2. Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras

Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 85 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras

Kleur

Bruin

Materiaal

Polyester | Pluche

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras

Deze hondenmand is niet zomaar een gewone slaapplaats voor uw trouwe viervoeter. Het is een waardevol geschenk dat uw hond het gevoel geeft dat hij deel uitmaakt van het gezin. Met een stevige en comfortabele vulling, en een zacht en knus ligvlak van pluche, kan uw hond heerlijk ontspannen en genieten van een diepe en rustgevende slaap. Het warme en gezellige ontwerp van dit hondenbed zorgt ervoor dat uw hond zich geborgen voelt. De verhoogde randen bieden extra ondersteuning en bescherming, waardoor uw hond zich veilig en comfortabel voelt tijdens het slapen. Bovendien is dit hondenbed verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de perfecte maat kunt kiezen die bij uw hond past. Het duurzame en hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat dit hondenbed lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De afneembare hoes maakt het gemakkelijk om het hondenbed schoon te houden en te onderhouden. U kunt het eenvoudig in de wasmachine wassen en weer opfrissen. Geef uw trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met dit luxe hondenbed dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Veelgestelde vragen over de Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras

De Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 85 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras is gemaakt van Polyester | Pluche. De vulling bestaat uit Pluche.

De Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras is te koop in het Bruin.

De Hondenbed, Hondenmand, Honden sofa, Warme hondenslaapplaats, Hondenmatras heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens