1. slaapplek
  2. Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm

Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm, een slaapplek voor met een lengte van 80 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm

Kleur

Blauw

Materiaal

Synthetisch

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Omschrijving van de Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm

Verwen uw grote honden en katten op warme zomerdagen met de Verkoelende Huisdieren Gelmat Koelmat XL. Deze verfrissende gelmat is speciaal ontworpen om uw huisdier heerlijk af te laten koelen. Met een afmeting van ca. 60 x 80 cm biedt deze koelmat voldoende ruimte voor uw geliefde viervoeter om comfortabel te liggen en te ontspannen. Deze koelmat is perfect voor grote honden en katten, en zorgt voor een aangename verkoeling op hete dagen. De gel in de mat is ontworpen om warmte op te nemen en langzaam af te voeren, waardoor uw huisdier een verfrissende plek heeft om te rusten. De mat is gemakkelijk te reinigen en kan worden gebruikt in huis, op het terras of in de tuin. Naast het bieden van verkoeling, is deze Verkoelende Huisdieren Gelmat Koelmat XL ook een stijlvolle accessoire voor uw huisdier. De neutrale kleur en het moderne ontwerp passen perfect in elk interieur. Verwen uw trouwe metgezel met het beste comfort en koelte tijdens de warme zomermaanden met deze geweldige koelmat.

Veelgestelde vragen over de Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm is maat , geschikt voor en meet 80 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm is gemaakt van Synthetisch. De vulling bestaat uit .

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm is te koop in het Blauw.

De Verkoelende huisdieren gelmat koelmat XL Cooling mat voor grote honden en/of katten 60 x 80 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens