1. slaapplek
  2. Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS,

Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS,

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS,, een slaapplek voor met een lengte van 60 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS,

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

XS

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS,

Het Scruffs Cosy benchkussen is een must-have voor alle hondenliefhebbers die hun trouwe viervoeter willen verwennen met ultiem comfort. Dit zachte hondenkussen is gemaakt van hoogwaardig imitatiesuède en superzacht pluche, waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook heerlijk aanvoelt. Wat dit benchkussen echt speciaal maakt, is de anti-slip onderkant. Hierdoor blijft het kussen stevig op zijn plaats, zelfs als je hond er wild op speelt. Bovendien is het kussen gevuld met gerecycleerde PET-vezels, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor optimale demping, veerkracht en isolatie. Of je nu een kleine pup hebt of een grote hond, dit Scruffs Cosy benchkussen is verkrijgbaar in vijf verschillende maten, waaronder XS. Zo kun je er zeker van zijn dat er een perfect formaat is voor jouw trouwe vriend. Dus geef je hond het comfort dat hij verdient en geef hem het Scruffs Cosy benchkussen. Hij zal je eeuwig dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen over de Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS,

De Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS, is maat XS, geschikt voor en meet 60 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS, is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS, is te koop in het Grijs.

De Scruffs Cosy benchkussen Superzacht hondenkussen met anti-slip onderkant Imitatie suède - Verkrijgbaar in 5 maten: XS, heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens