1. slaapplek
  2. Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm

Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm

Met de Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm kan uw trouwe viervoeter optimaal genieten van de zomer. Deze mat zorgt ervoor dat uw hond heerlijk koel blijft, zelfs op de warmste dagen. De mat blijft langdurig koud en zorgt voor verkoeling en comfort. Wat deze koelmat zo speciaal maakt, is zijn unieke stof die het water langdurig vasthoudt. Hierdoor blijft de mat langer koud en kan uw hond optimaal genieten van de verkoeling. De mat is eenvoudig nat te maken en behoudt zijn koelfunctie, zelfs nadat het water is opgedroogd. Dankzij het handige formaat van 43 x 66cm is deze mat perfect geschikt voor gebruik in de bench. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw hond altijd de keuze heeft om de mat te gebruiken en de hele bench niet te bedekken. Zodra de mat is opgedroogd, kunt u deze eenvoudig opnieuw nat maken om de verkoelende werking te behouden. Gun uw trouwe viervoeter het beste tijdens de warme zomerdagen en bied hem de nodige verkoeling met deze Koelmat voor Honden. Uw hond zal dol zijn op de heerlijke verkoeling en u kunt met een gerust hart genieten van de zomerse dagen, wetende dat uw hond comfortabel en koel blijft.

Veelgestelde vragen over de Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm

De Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm is te koop in het .

De Koelmat voor Honden - Verkoeling 43 x 66cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens