1. slaapplek
  2. NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm

NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 75 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm

Het NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm is het perfecte matras voor jouw trouwe viervoeter. Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig oxford stof, dat speciaal is behandeld om vuil- en waterafstotend te zijn. Met dit kussen hoef je je geen zorgen te maken dat je huisdier nat wordt na een wandeling in de regen of modder. Dankzij het waterafstotende materiaal kan dit kussen gemakkelijk worden schoongemaakt. Het is voldoende om het kussen af te nemen met een vochtige doek om eventuele vlekken te verwijderen. Zo blijft het kussen altijd fris en schoon, klaar om jouw harige vriend een comfortabele rustplek te bieden. Met de afmetingen van 75 x 47 x 5 cm is dit kussen perfect voor middelgrote hondenrassen. Het biedt voldoende ruimte voor je huisdier om zich uit te strekken en comfortabel te liggen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of buiten op het terras is, dit waterafstotende benchkussen zorgt ervoor dat je huisdier altijd een droog en comfortabel plekje heeft om te rusten.

Veelgestelde vragen over de NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm

De NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 75 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Schuim.

De NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm is te koop in het Zwart.

De NapZZZ Benchkussen waterproof maat M: 75 x 47 x 5 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens