1. slaapplek
  2. PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171

PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171

Geef je harige vriendje het ultieme comfort met de PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171. Deze hondenmand is speciaal ontworpen om je huisdier een eigen slaapplek te geven waar hij koel en comfortabel kan liggen. Het verhoogde frame zorgt ervoor dat de lucht aan alle kanten en aan de onderkant vrij kan circuleren, waardoor je hond altijd frisse lucht heeft tijdens zijn dutjes. Naast het comfort biedt deze hondenmand ook gemak voor jou als baasje. Het verwijderbare kussen maakt het mogelijk om het bed te transformeren tot een comfortabele dierenbank. Zo kan je huisdier het hele jaar door genieten van een zachte en knusse plek om te ontspannen. Daarnaast is de hondenmand ook nog eens eenvoudig schoon te maken, wat het onderhouden ervan een fluitje van een cent maakt. Het lichte stalen frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor deze hondenmand geschikt is voor dagelijks gebruik. Het ademende mesh materiaal zorgt ervoor dat je huisdier altijd koel en comfortabel ligt. En met een draagvermogen van 40 kg is deze hondenmand geschikt voor honden van verschillende groottes. Montage is vereist, maar het opvouwbare frame maakt het gemakkelijk om de hondenmand op te bergen of mee te nemen op reis. Kies voor de PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04.

Veelgestelde vragen over de PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171

De PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171 is te koop in het .

De PawHut 2-in-1 hondenmand buiten verhoogde hondenbank katten afneembare Oxford-stof D04-171 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens