1. slaapplek
  2. Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm

Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 44 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm

Het Beeztees Eco Vetbed Rumax is ideaal voor hondenbezitters die hun trouwe viervoeter willen voorzien van een duurzaam en comfortabel vetbed. Dit eco-vriendelijke bed is gemaakt van vezels die volledig zijn vervaardigd uit gerecycled polyester. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar geef je jouw hond ook een heerlijk zacht ligoppervlak. Dankzij de antislip-onderkant blijft het vetbed stevig op zijn plaats liggen, zelfs in een bench. Het is ook mogelijk om het bed los te gebruiken of gemakkelijk mee te nemen tijdens uitstapjes. De Beeztees Eco Vetbed Rumax is eenvoudig te reinigen en kan gewassen worden in de wasmachine op een temperatuur van 60 graden. Hierdoor blijft het bed altijd fris en hygiënisch. Naast zijn duurzame karakter is dit vetbed verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en maar liefst zes verschillende maten. Of je nu een kleinere hond hebt met een afmeting van 49x36 cm of een grotere hond met een afmeting van 121x78 cm, er is altijd een geschikte maat beschikbaar. Gun jouw trouwe viervoeter het allerbeste met het Beeztees Eco Vetbed Rumax.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm is maat S, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 44 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm is te koop in het Grijs.

De Beeztees Eco Vetbed Rumax Hondenmat Bench - 62x44cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens