1. slaapplek
  2. SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis

SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis

Kleur

BLAUW

Materiaal

Maat

One size

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis

De SNOWWY Dierenmand haai design is het perfecte slaapplekje voor jouw huisdier. Met zijn unieke haai design geeft deze kattenmand of hondenmand een speelse en gezellige uitstraling aan elke kamer. Jouw huisdier zal zich hierin helemaal thuis voelen en genieten van een heerlijke slaap- en chillplek. Deze dierenmand is gemaakt van hoogwaardige materialen om het comfort van jouw huisdier te garanderen. Het ultra zachte microfiber kussen is gevuld met katoen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor biedt het bedje een zachte en warme plek voor jouw huisdier om in weg te kruipen. Naast het comfortabele ontwerp is deze haai kattenmand ook praktisch in gebruik. Het bedje is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat jouw huisdier altijd in een frisse en hygiënische omgeving kan slapen. Bovendien is het bedje verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw huisdier de perfecte pasvorm heeft. Gun jouw huisdier een heerlijke slaapplek met de SNOWWY Dierenmand haai design. Het zal niet alleen een favoriete plek worden voor jouw huisdier, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Veelgestelde vragen over de SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis

De SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis is maat One size, geschikt voor en meet lengte en breedte.

De SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis is te koop in het BLAUW.

De SNOWWY Dierenmand haai design Kattenmand Hondenmand Dierenbed Hondenbed Kattenbed Haai design Shark design Dierenhuis heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens