1. slaapplek
  2. Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM

Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 63 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM

Kleur

Grijs/ crème

Materiaal

Stof

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM

De Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM is een ware traktatie voor jouw trouwe viervoeter. Met zijn ovale vorm en royale afmetingen biedt deze hondenmand een ruime en comfortabele slaapplek voor jouw harige vriend. Deze mand is gemaakt van hoogwaardig rosewood materiaal en is rijkelijk opgevuld, waardoor het ultiem lig- en slaapcomfort biedt voor jouw hond. De zachte pluche bekleding in de kleur creme voelt heerlijk aan en nodigt jouw hond uit om heerlijk weg te dromen. Met een diameter van 81.5 CM is deze hondenmand geschikt voor grotere hondenrassen of voor honden die graag wat extra ruimte hebben. Het stevige jumbo cord aan de buitenkant van de mand geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook extra duurzaamheid. Deze hondenmand is niet alleen een comfortabele slaapplek voor jouw hond, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Laat jouw trouwe viervoeter genieten van de ultieme luxe en ontspanning met de Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM.

Veelgestelde vragen over de Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM

De Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 63 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit Polyester.

De Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM is te koop in het Grijs/ crème.

De Rosewood Hondenmand Ovaal Jumbo Cord Pluche Creme 81.5 CM heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens