1. slaapplek
  2. Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm

Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm

Dit Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen is de perfecte oplossing voor honden die graag vies worden. Het kussen is gemaakt van een stevige en duurzame stof die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, dit kussen blijft zijn vorm behouden en biedt comfort en ondersteuning aan jouw harige vriend. Met een afmeting van 91x56 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw hond om te liggen en te ontspannen. Het kussen is gemakkelijk te reinigen, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over modderpoten of vuile vacht. Gewoon even afvegen met een vochtige doek en het kussen ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast is dit kussen ook ideaal voor gebruik in benches, kennels, buitenrennen, hondenhokken of op het terras. Het biedt niet alleen comfort, maar beschermt ook tegen harde en koude oppervlakken. Jouw hond zal dol zijn op dit kussen en jij zult dol zijn op het gemak van het schoonmaken. Kies voor het Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen en geef jouw hond het comfort en de bescherming die hij verdient, waar hij ook is.

Veelgestelde vragen over de Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm

De Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm is maat , geschikt voor en meet lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm is te koop in het .

De Wooff Bench Bed Xtreme 600d Hondenkussen 91x56 cm heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens