1. slaapplek
  2. Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm

Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 80 cm en breedte van 60 tot 110 cm, 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm

Kleur

antraciet

Materiaal

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Koudschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm

Dit hondenbed, genaamd Indira Misty Antraciet, is de perfecte rustplek voor jouw trouwe viervoeter. Het bed is ontworpen met een sterke hoes die gemakkelijk kan worden gereinigd in de wasmachine, waardoor het onderhoud een eitje is. De stof van het bed is niet alleen krastvast, maar staat ook garant voor een lange levensduur, zodat jouw hond er jarenlang van kan genieten. Wat dit hondenbed echt bijzonder maakt, is de lederlook van de stof. Het geeft het bed een moderne uitstraling, terwijl het fluweelzachte gevoel ervoor zorgt dat jouw hond zich helemaal op zijn gemak voelt. Of het nu voor een dutje overdag of een diepe slaap 's nachts is, dit bed biedt een heerlijke warme en comfortabele plek voor jouw harige vriend. Maak je hond blij met dit stijlvolle en functionele hondenbed. Met een afmeting van 110 cm is het geschikt voor middelgrote tot grote hondenrassen. Creëer een gezellige slaapplek voor je trouwe metgezel met dit Hondenbed Indira Misty Antraciet!

Veelgestelde vragen over de Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm

De Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 80 cm lengte en 60 tot 110 cm, 110 cm en groter breedte.

De Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit Koudschuim.

De Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm is te koop in het antraciet.

De Hondenbed Indira Misty Antraciet 110cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens