1. slaapplek
  2. Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large

Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large

Kleur

Bruin

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in maat Large is een must-have voor alle hondenliefhebbers. Deze grijze hondenmand is niet alleen super zacht en comfortabel, maar ook anti-slip en wasbaar, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Wat deze hondenmand echt uniek maakt, is dat hij gemaakt is uit één stuk. Dit zorgt niet alleen voor optimale ondersteuning en comfort voor je harige vriend, maar ook voor verhoogde duurzaamheid tijdens het wassen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de hondenmand zijn vorm verliest na elke wasbeurt. Het blijft stevig en in perfecte staat, klaar om je hond telkens weer een heerlijke slaapplek te bieden. Of je nu een kleine of grote hond hebt, deze hondenmand is verkrijgbaar in verschillende maten. Maat Large is speciaal ontworpen voor honden die wat meer ruimte nodig hebben om te ontspannen en te rusten. Jouw trouwe viervoeter verdient het allerbeste, dus geef hem de comfortabele en duurzame hondenmand die hij verdient. Met de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in maat Large geef je je hond een plek waar hij echt van kan genieten.

Veelgestelde vragen over de Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large is maat L, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 60 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large is te koop in het Bruin.

De Hondenmand Zacht en Stevig, Anti-Slip en Wasbaar Scruffs Chester Box Bed in en in maat S tot XL Kleur: Maat: Large heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens