1. slaapplek
  2. Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm

Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm, een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 55 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Eco-leer

Maat

XS

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Foam

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm

"Wauw! Eigenlijk hadden we deze Lex&Max hondenmand "Wauw" moeten noemen. Dit is namelijk de meest voorkomende reactie als hondenliefhebbers deze schitterende mand zien. Maar goed, dit mooie Lex en Max product heet dus eigenlijk "Hondenmand Eco-Leather" en is een prachtige stijlvolle mand met stevige opstaande wanden en ruime instap. De wanden zijn zo ontworpen dat de hond er heerlijk tegenaan kan liggen of zijn kop erop kan laten rusten zonder dat het inzakt. De mand kan rechtstreeks op de grond worden geplaatst en zal daar fungeren als lekkere loungeplek voor uw koninklijke huisdier. Het materiaal van de volledig afritsbare hoes van de mand is gemaakt van Eco-leather. Eco-leather is een sterk en soepel materiaal en bovendien nauwelijks te onderscheiden van echt leer. Daarentegen bevat dit materiaal geen dierlijke stoffen en is daarom minder belastend voor het milieu. Daarnaast is Eco-leather ook erg onderhoudsvriendelijk. De open geritste hoes is voorzien van 5 compartimenten, elk met een eigen vulling. De totale afmeting van de mand is ongeveer 70x55x20cm (LxBxH), met een ligoppervlak van ongeveer 40x30cm. Deze afmeting is geschikt voor kleine hondenrassen. Met de Lex&Max Eco-Leather Hondenmand biedt u uw trouwe viervoeter een comfortabele en luxueuze rustplek. De mand past perfect.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm

De Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm is maat XS, geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 55 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm is gemaakt van Eco-leer. De vulling bestaat uit Foam.

De Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm is te koop in het Zwart.

De Lex Max Eco Leer Hondenmand 70x55cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens