1. slaapplek
  2. Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm

Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm, een slaapplek voor Middelgrote kattenrassen met een lengte van 50 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Fiber | Polyester

Vorm

Donut

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm

De Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand is een ware traktatie voor jouw kleine viervoeter. Of het nu een kat, kitten of kleine hond is, dit knusse mandje biedt hen een comfortabele plek om in weg te dromen. Met een diameter van 50 cm is deze mand perfect om zich helemaal in te nestelen. Het zachte polyester materiaal zorgt voor een warme en gezellige omgeving, terwijl de fluffy buitenkant van imitatiebont een vleugje luxe toevoegt. Het ontwerp van de mand creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid, wat vooral belangrijk is voor jonge dieren. Ze zullen zich hierin kunnen verschuilen en zich volledig ontspannen. De Bonbox Shop maat M Donut bed is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze mand bestand tegen krassen en bijten. Het is geschikt voor katten tot 6,5 kg en honden tot 5 kg, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende huisdieren. Geef jouw geliefde metgezel het ultieme cadeau met dit knusse en stijlvolle Donutbed.

Veelgestelde vragen over de Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm

De Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm is maat M, geschikt voor Middelgrote kattenrassen en meet 50 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Fiber | Polyester.

De Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm is te koop in het Wit.

De Bonbox Shop maat M Donut bed in dierenmand voor katten, kittens en kleine honden knus mandje Donutbed diameter 50 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens