1. slaapplek
  2. Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat:

Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat:

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat:, een slaapplek voor Hele grote hondenrassen (80+ kg) met een lengte van 120 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat:

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat:

Het Scruffs Chateau Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam is het perfecte bed voor jouw harige vriend. Met zijn orthopedische eigenschappen biedt het bed extra steun aan de rug en gewrichten van middelgrote en grote hondenrassen. Dit bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om zich aan te passen aan het lichaam van jouw hond. Het memory foam vormt zich naar de contouren van zijn lichaam, waardoor er optimale drukverdeling ontstaat. Dit zorgt voor ultiem comfort en vermindert de kans op pijnlijke gewrichten en spieren. Het Scruffs Chateau Orthopedisch Hondenbed is verkrijgbaar in de maat M/L, waardoor het geschikt is voor verschillende hondenrassen. De neutrale kleur zorgt ervoor dat het bed in elk interieur past. Jouw trouwe viervoeter zal dol zijn op dit comfortabele en ondersteunende bed. Geef hem de nachtrust die hij verdient met het Scruffs Chateau Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam.

Veelgestelde vragen over de Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat:

De Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat: is maat L, geschikt voor Hele grote hondenrassen (80+ kg) en meet 120 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat: is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat: is te koop in het Grijs.

De Scruffs Chateau Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten & Maat M/L Kleur: Maat: heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens