1. slaapplek
  2. Bed Teddymand nr6 90m

Bed Teddymand nr6 90m

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Bed Teddymand nr6 90m, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 90 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Bed Teddymand nr6 90m

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Bed Teddymand nr6 90m

De Bed Teddymand nr6 90m is de perfecte keuze voor jouw harige vriend! Deze hondenmand is gemaakt van zacht en pluche materiaal, waardoor jouw hond zich heerlijk comfortabel kan nestelen. De mand is ontworpen met het oog op het welzijn van jouw trouwe viervoeter en biedt een gezellige plek om te rusten en te ontspannen. Wat deze hondenmand echt uniek maakt, is de schuimrubberen rand. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar geeft ook een gevoel van veiligheid en geborgenheid aan jouw hond. De rand vormt een zachte barrière rondom de mand en biedt een knusse plek om tegenaan te leunen. De Bed Teddymand nr6 90m heeft een afmeting van 90 cm, waardoor het geschikt is voor middelgrote hondenrassen. De mand kan gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden, zodat jouw hond altijd kan genieten van een frisse en schone slaapplek. Geef jouw trouwe metgezel het comfort dat hij verdient met deze zachte en stevige hondenmand!

Veelgestelde vragen over de Bed Teddymand nr6 90m

De Bed Teddymand nr6 90m is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 90 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Bed Teddymand nr6 90m is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Bed Teddymand nr6 90m is te koop in het Grijs.

De Bed Teddymand nr6 90m heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens