1. slaapplek
  2. Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm

Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 76 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm

Kleur

Donkergrijs

Materiaal

Pluche

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Foam

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm

De Snoozle Orthopedische Hondenmand is het ideale slaapcomfort voor je trouwe viervoeter. Met een vlak, waterdicht slaapgedeelte en een super zachte fluffy boventop biedt deze hondenmand het beste van beide werelden. Of je hond nu graag opgekruld ligt of zich graag uitstrekt, het Snoozle hondenkussen past zich aan aan de behoeften van je huisdier. Deze veelzijdige hondenmand is niet alleen geschikt voor gebruik in de hondenbench, maar kan ook perfect gebruikt worden in de auto of gewoon in de hal. Dankzij het waterafstotende anti-slip materiaal aan de onderkant blijft de hondenmand altijd stevig op zijn plek liggen, zelfs als je trouwe vriend wat wilder in zijn slaap is. Bovendien is de Snoozle Orthopedische Hondenmand ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Het hondenkussen is wasbaar, zodat je het altijd schoon en fris kunt houden voor je huisdier. Met een diameter van 76 cm is deze hondenmand ideaal voor middelgrote honden. Geef je trouwe viervoeter het comfort dat hij verdient met de Snoozle Orthopedische Hondenmand.

Veelgestelde vragen over de Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 76 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit Foam.

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm is te koop in het Donkergrijs.

De Snoozle Orthopedische Hondenmand Zacht en Luxe Hondenkussen Hondenbed Wasbaar Hondenmanden M 76cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens