1. slaapplek
  2. CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL -

CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL -

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL -, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 75 cm en breedte van 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL -

Kleur

Meerkleurig

Materiaal

Pluche

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL -

Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets, is de CoolPets Anti-Slip Cover een must-have voor jouw huisdier tijdens de warme zomerdagen. Met een afmeting van 120 x 75 cm en maat XL, biedt deze cover voldoende ruimte voor jouw harige vriend om comfortabel af te koelen. Deze cover is gemaakt van verkoelend materiaal dat zorgt voor een aangename temperatuur, zelfs op de heetste dagen. Het zachte fleece materiaal zorgt ervoor dat jouw huisdier extra comfort ervaart terwijl hij of zij geniet van de verkoelende werking van de koelmat. Naast het bieden van comfort, is de CoolPets Anti-Slip Cover ook praktisch in gebruik. Dankzij de anti-slip functie blijft de mat stevig op zijn plaats liggen, zelfs als jouw huisdier beweegt. Bovendien is de cover gemakkelijk te reinigen door middel van machinewas, waardoor je hem keer op keer kunt gebruiken zonder zorgen. Geef jouw huisdier het ultieme comfort tijdens de zomerse hitte met de CoolPets Anti-Slip Cover. Jouw harige vriend zal je dankbaar zijn voor deze verkoelende traktatie!

Veelgestelde vragen over de CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL -

De CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL - is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 75 cm lengte en 110 cm en groter breedte.

De CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL - is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit .

De CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL - is te koop in het Meerkleurig.

De CoolPets Anti-Slip Cover Speciaal ontwikkeld voor de koelmatten van CoolPets Verkoelend materiaal 120 x 75 cm Maat XL - heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens