1. slaapplek
  2. Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond

Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 62 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond

Kleur

zwart | grijs

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox Grijs/Zwart 62 cm is de ideale keuze voor hondenbezitters die hun trouwe viervoeter willen verwennen met een duurzaam vetbed. Dit eco-vriendelijke bed is gemaakt van 100% gerecycled polyester vezels. Hiermee draagt u niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar zorgt u er ook voor dat uw hond comfortabel kan rusten. Het vetbed is voorzien van een antislip onderkant, waardoor het stevig op zijn plaats blijft liggen en niet gemakkelijk kan verschuiven. Of u het nu in een hondenbench wilt gebruiken of gewoon los op de grond wilt leggen, dit vetbed past perfect in elke situatie. Bovendien is het bed ook gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg of op reis. De zachte stof zorgt ervoor dat uw hond heerlijk kan liggen en ontspannen. Het vetbed kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen op 60 graden, waardoor het altijd schoon en fris blijft. Met afmetingen van 62 x 44 cm biedt dit vetbed voldoende ruimte voor uw hond om comfortabel te rusten. Trakteer uw trouwe metgezel op het Beeztees Eco Vetbed Bench Lox en geef hem het comfort dat hij verdient.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond is maat , geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 62 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond is te koop in het zwart | grijs.

De Beeztees Eco Vetbed Bench Lox 62 cm Hond heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens