1. slaapplek
  2. PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA

PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA

De PawHut Dierentrap is een ideale oplossing voor oudere huisdieren met gewrichtsproblemen, omdat het hen in staat stelt gemakkelijk toegang te krijgen tot de bank of andere hogere plekken. Maar deze trap heeft nog een extra functie! Het 2-in-1 ontwerp maakt het mogelijk om de kussens te veranderen in een gezellige basis voor je harige vrienden. Het hoogwaardige PU-leer zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar maakt het ook gemakkelijk schoon te maken. Mocht de hoes vuil worden, dan is deze eenvoudig afneembaar. Daarnaast zijn de kussens voorzien van dikke schuimstofbekleding, wat zorgt voor een bijzonder zacht en comfortabel oppervlak. Het neutrale zwart van de trap past perfect in elke kamerinrichting en geeft een huiselijke uitstraling. Met de PawHut Dierentrap kunnen oudere huisdieren moeiteloos hoger gelegen plaatsen bereiken, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van het comfort van de uitgeklapte kussens. Technische gegevens: - Materiaal: PU-leer, schuimstof - Kleur: zwart - Afmetingen (als trap): 45 cm lang x 39 cm breed x 20 cm hoog - Afmetingen (als basis): 67 cm lang x 39 cm breed x 10 cm hoog - Gewicht: 0,81 kg - Inclusief: 1 x dierentrap Maak het leven van je oudere huisdier gemakkelijker en comfortabeler met de.

Veelgestelde vragen over de PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA

De PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA is te koop in het .

De PawHut Dierentrap dierenbasis inklapbaar hondentrap trap basis voor katten e/ honden JE-QN0D-TGHA heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens