1. slaapplek
  2. FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze

FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze

Deze rechthoekige hondenmand van FLAMINGO, genaamd Colette, is de perfecte plek voor jouw viervoeter om te ontspannen en te rusten. Met een afmeting van 50 cm is deze roze hondenmand ideaal voor kleine tot middelgrote honden. De hondenmand is ontworpen met het comfort van jouw huisdier in gedachten. Het zachte materiaal zorgt voor een warme en knusse plek waar jouw hond zich veilig en geborgen voelt. Het hoogwaardige ontwerp zorgt ervoor dat de mand lang meegaat en bestand is tegen het dagelijkse gebruik van jouw trouwe metgezel. Wat deze hondenmand echt uniek maakt, is de handige rits aan de zijkant. Hiermee kun je gemakkelijk het binnenkussen verwijderen en wassen, zodat de mand altijd schoon en fris blijft. Daarnaast is de hondenmand ook voorzien van een anti-slip onderkant, zodat hij stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs als jouw hond erin springt of draait. Geef jouw geliefde huisdier het comfort dat het verdient met deze prachtige Colette hondenmand van FLAMINGO. Het is niet alleen een functioneel product, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Jouw trouwe metgezel zal dol zijn op deze warme en comfortabele plek om te liggen en te rusten.

Veelgestelde vragen over de FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze

De FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze is te koop in het Roze.

De FLAMINGO Hondenmand met rits Colette rechthoekig 50 cm roze heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens