1. slaapplek
  2. District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus

District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus, een slaapplek voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus

Kleur

Cactus Green

Materiaal

Polyester

Maat

S

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus

De District 70 CLASSIC Box Bed is de perfecte keuze voor jouw harige vriend. Deze comfortabele hondenmand met afneembare wasbare hoes zorgt ervoor dat jouw trouwe metgezel in stijl kan rusten. De hondenmand is verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren: Cactus Green, Shark Grey, Charcoal Grey en Vintage Pink. Het eenvoudige ontwerp van de District 70 CLASSIC Box Bed is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De stevige constructie biedt optimale ondersteuning voor jouw hond, zodat hij of zij altijd comfortabel kan liggen. De afneembare wasbare hoes maakt het gemakkelijk om de hondenmand schoon te houden en te zorgen voor een frisse en hygiënische slaapplek voor jouw huisdier. Of je nu een kleine, middelgrote, grote of extra grote hond hebt, de District 70 CLASSIC Box Bed is verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van jouw huisdier te voldoen. Laat jouw hond genieten van een heerlijke nachtrust in deze prachtige hondenmand, terwijl jij geniet van het stijlvolle design dat naadloos past in elk interieur.

Veelgestelde vragen over de District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus

De District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus is maat S, geschikt voor Hele kleine hondenrassen (1-5 kg) en meet 60 cm lengte en 40 tot 50 cm breedte.

De District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus is te koop in het Cactus Green.

De District 70 CLASSIC Box Bed Comfortabele Hondenmand met afneembare wasbare hoes in 4 kleuren en S/M/L/XL Kleur: Cactus heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens