1. slaapplek
  2. Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm

Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 104 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm

Kleur

blauw

Materiaal

Stof

Maat

XL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm

Het Waterproof Bench Kussen van Jack and Vanilla is een must-have accessoire voor jouw viervoeter. Dit kussen is niet alleen stevig en duurzaam, maar ook waterafstotend. Dankzij deze eigenschappen is het kussen gemakkelijk in onderhoud en kan het zelfs worden afgespoeld met water. Dit maakt het kussen perfect voor gebruik buitenshuis, zelfs in natte en vuile omstandigheden. Het Waterproof Bench Kussen heeft een royale maat van 104x68cm, waardoor het perfect past in de Jack and Vanilla draadkooien. Hierdoor kan het kussen ook worden gebruikt als bench kussen, waardoor jouw huisdier comfortabel kan rusten en ontspannen. Of je nu een hond hebt die graag buiten speelt of een puppy die nog zindelijk moet worden, dit kussen is de ideale oplossing. Daarnaast is het kussen verkrijgbaar in een trendy kleur, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur of buitenruimte. Kortom, het Waterproof Bench Kussen van Jack and Vanilla biedt comfort, duurzaamheid en gemak, zowel binnen als buiten.

Veelgestelde vragen over de Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 104 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm is gemaakt van Stof. De vulling bestaat uit .

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm is te koop in het blauw.

De Jack and Vanilla WATERPROOF Bench Kussen Kleur: Maat XL: 104x68cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens