1. slaapplek
  2. Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes

Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes, een slaapplek voor met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes

Kleur

Rood

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes

Je hond zal dol zijn op het Lex & Max Hondenkussen Tivoli! Dit comfortabele kussen biedt de perfecte slaapplaats voor jouw trouwe viervoeter. Na een lange wandeling of een dag vol avontuur kan je hond heerlijk uitrusten op dit kussen. Het Lex & Max Hondenkussen Tivoli is rood van kleur en heeft een moderne uitstraling. Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam. De kussenhoes is afneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine, waardoor het kussen altijd fris en schoon blijft. Met een afmeting van 120 x 80 cm is dit kussen geschikt voor middelgrote tot grote honden. De vulling van het kussen zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning, waardoor je hond zal genieten van een goede nachtrust. Het Lex & Max Hondenkussen Tivoli is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het past perfect in elk interieur en zal een echte eyecatcher zijn in jouw huis. Geef jouw hond de comfortabele slaapplaats die hij verdient met het Lex & Max Hondenkussen Tivoli!

Veelgestelde vragen over de Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes

De Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes is maat , geschikt voor en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes is te koop in het Rood.

De Lex Max Hondenkussen Tivoli 120 x 80cm Kussenhoes heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens