1. slaapplek
  2. Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed

Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed, een slaapplek voor Middelgrote kattenrassen met een lengte van 40 cm en breedte van Tot 40 cm, 40 tot 50 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed

Kleur

Grijs | Antraciet

Materiaal

Pluche | Nylon

Maat

S

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed

Deze heerlijke zachte fluffy kattenmand/hondenmand is de ultieme luxe voor jouw geliefde huisdier. Met een diameter van 40 cm biedt deze mand voldoende ruimte voor jouw kat of hond om comfortabel te liggen en te ontspannen. De mand is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal dat ongelooflijk zacht en knuffelbaar aanvoelt. Het unieke donutontwerp van de mand zorgt ervoor dat jouw huisdier zich veilig en geborgen voelt tijdens het rusten. De verhoogde randen bieden extra ondersteuning voor het hoofd en de nek, waardoor jouw kat of hond volledig kan wegdromen. Daarnaast is de mand gevuld met zachte padding die zorgt voor een optimale ondersteuning en comfort. Deze extra luxe katten/hondenmand is niet alleen een comfortabele plek voor jouw huisdier, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. De neutrale kleur past bij elke inrichting en creëert een gezellige sfeer in jouw huis. Bovendien is de mand gemakkelijk schoon te maken, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Gun jouw kat of hond het ultieme comfort en verwen ze met deze prachtige zachte pluche donut mand. Ze zullen zich als nooit tevoren ontspannen en genieten van hun eigen luxe plekje in huis. Bestel nu en geef jouw huisdier de liefde en aandacht die ze verdienen!

Veelgestelde vragen over de Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed

De Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed is maat S, geschikt voor Middelgrote kattenrassen en meet 40 cm lengte en Tot 40 cm, 40 tot 50 cm breedte.

De Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed is gemaakt van Pluche | Nylon. De vulling bestaat uit Pluche.

De Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed is te koop in het Grijs | Antraciet.

De Heerlijke zachte fluffy kattenmand hondenmand Extra luxe pluche donut mand 40cm / Kattenbed hondenbed heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens