1. slaapplek
  2. Beliani PALU Dierenbed - Corduroy

Beliani PALU Dierenbed - Corduroy

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Beliani PALU Dierenbed - Corduroy, een slaapplek voor met een lengte van 36 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Beliani PALU Dierenbed - Corduroy

Kleur

Groen

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Omschrijving van de Beliani PALU Dierenbed - Corduroy

Schattig dierenbed in de vorm van een cactus van ribfluweel. Dit bedje voor jouw hond of kat biedt een veilige en beschutte ruimte om te rusten en te slapen. Het is gemaakt van duurzaam ribfluweel en hoogwaardig polyester, waardoor het jarenlang meegaat en jouw trouwe viervoeter comfort en een gevoel van veiligheid biedt. De grappige cactusvorm zal zeker de interesse wekken van jouw huisdier en ervoor zorgen dat hij er graag in wil slapen. Dit bedje zal een buitengewone en interessante toevoeging zijn aan elke kinderkamer of interieur met vrolijke kleuren. Het dierenbedje heeft een groene kleur en is gemaakt van corduroy, een zeer comfortabel en heerlijk zacht materiaal. Het is ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Je kunt het zelfs in de wasmachine wassen, wat het nog praktischer maakt. Het bedje heeft een onregelmatige vorm en een anti-slip onderzijde, zodat het stevig op zijn plaats blijft staan. De afmetingen zijn 36 cm diep, 36 cm breed en 45 cm hoog, en het weegt slechts 0,5 kg, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Het wordt geleverd met de belangrijkste eigenschappen van comfort, zachtheid en duurzaamheid. Montage is niet nodig, dus je kunt het direct gebruiken. Onderhoudstips voor het corduroy materiaal zijn als vol.

Veelgestelde vragen over de Beliani PALU Dierenbed - Corduroy

De Beliani PALU Dierenbed - Corduroy is maat , geschikt voor en meet 36 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Beliani PALU Dierenbed - Corduroy is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Polyester.

De Beliani PALU Dierenbed - Corduroy is te koop in het Groen.

De Beliani PALU Dierenbed - Corduroy heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens