1. slaapplek
  2. Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm

Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 80 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

80

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm

De Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm is de perfecte keuze voor jouw harige vriend. Met zijn zachte en comfortabele design zal jouw hond of grote kat direct verliefd worden op deze mand. Het is de ultieme plek voor je huisdier om zich te ontspannen en tot rust te komen. De Bangalor hondenmand is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontzettend zacht om aan te raken. Jouw dier zal zich helemaal kunnen nestelen in deze mand en urenlang genieten van een diepe en ontspannen slaap. Het is bijna onmogelijk om jouw hond of kat uit deze mand te krijgen, omdat ze er simpelweg geen genoeg van zullen krijgen. Met een afmeting van 80x26 cm is deze mand perfect geschikt voor middelgrote honden en grote katten. De mand biedt voldoende ruimte voor jouw huisdier om zich uit te strekken en comfortabel te liggen. Daarnaast zorgt het prachtige ontwerp ervoor dat de Bangalor hondenmand een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Geef jouw geliefde huisdier de ultieme slaapervaring met de Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn voor deze comfortabele en zachte mand.

Veelgestelde vragen over de Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm

De Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm is maat 80, geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 80 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm is te koop in het Grijs.

De Adori Hondenmand Bangalor Hondenmand 80x26 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens