1. slaapplek
  2. PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058

PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058

Geef je trouwe viervoeter de ultieme ontspanning met ons stijlvolle hondenbed! Dit bed is ontworpen met vier gepoedercoate metalen buizen, waar ademend netstof materiaal omheen is gewikkeld. De toevoeging van een luifel zorgt ervoor dat je huisdier ook in de zomer van aangename schaduw kan genieten en het kan eenvoudig worden neergezet. Door de stabiele constructie zal het bed niet wiebelen of kantelen, waardoor je huisdier zorgeloos kan slapen. Dit hondenbed heeft verschillende eigenschappen die het uniek maken. De verhoogde positie voorkomt vocht en biedt extra comfort, terwijl het stevige maar lichtgewicht metalen frame ervoor zorgt dat het bed lang meegaat. De bekleding is gemaakt van ademend polyester, wat helpt bij het reguleren van de temperatuur. Daarnaast is het bed inklapbaar, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en weinig ruimte inneemt bij opslag. De luifel biedt niet alleen schaduw, maar ook UV-bescherming en kan moeiteloos worden geplaatst. De slipvaste poten zorgen voor extra stabiliteit, zodat je huisdier veilig en comfortabel kan rusten. Dit hondenbed is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder metaal, Oxford, netstof en taft-stof. De afmetingen van het bed zijn 76 cm lang, 61 cm breed en 76 cm hoog, met een vloerhoogte van.

Veelgestelde vragen over de PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058

De PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058 is gemaakt van . De vulling bestaat uit Polyester.

De PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058 is te koop in het .

De PawHut Luifel hondenligbed hondenbed verhoogd huisdierbed ademend taft-stof D04-058 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens