1. slaapplek
  2. Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L

Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 70 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L

Kleur

Grijs

Materiaal

Fleece | Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L

Dit Pochon Pet hondenkussen is speciaal ontworpen voor katten en honden van kleine rassen. Met een afmeting van 70 x 50 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor jouw huisdier om comfortabel te liggen en te rusten. Het kussen heeft een donkergrijze kleur, waardoor het perfect past bij elk interieur. Wat dit hondenkussen echt bijzonder maakt, is de zachte pluchen buitenkant. Deze zorgt voor een heerlijk zacht oppervlak waar jouw huisdier van zal genieten. Het kussen past zich gemakkelijk aan de vorm van jouw huisdier aan, waardoor het ultieme comfort wordt geboden. Daarnaast bestaat de inhoud van het kussen uit 100% vezel. Dit zorgt voor een goede ondersteuning en een gezonde slaaphouding voor jouw huisdier. Het kussen is duurzaam en gemakkelijk te reinigen, waardoor het lang meegaat en altijd fris blijft. Geef jouw huisdier de luxe en het comfort dat het verdient met dit Pochon Pet hondenkussen. Jouw trouwe viervoeter zal dol zijn op zijn nieuwe favoriete rustplek. Bestel nu en geef jouw huisdier een plek om te ontspannen en te genieten van ultiem comfort.

Veelgestelde vragen over de Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L

De Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 70 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L is gemaakt van Fleece | Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L is te koop in het Grijs.

De Pochon Pet Hondenkussen 70 x 50 cm Donkergrijs Pluche L heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens