1. slaapplek
  2. Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm

Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Maat

One size

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm

Het Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch Grijs 100X70 cm is een must-have voor elke hond die comfortabel wil rusten. Dit orthopedisch kussen is speciaal ontworpen met een memory-vulling van visco-elastisch schuim om te zorgen voor de optimale ondersteuning van spieren en gewrichten. Met dit kussen kan jouw trouwe viervoeter genieten van een goede nachtrust en ontspanning gedurende de dag. Het Bendson vitaal-bed is uitgerust met visco-elastische schuimvlokken met een memory effect. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht en de druk, waardoor jouw hond zich comfortabel kan nestelen. Het kussen is bekleed met duurzaam polyester en heeft een zachte pluche bovenkant voor extra knusheid. De rand van het kussen is gevuld met schuimvlokken, waardoor het lichaam en de kop van jouw hond extra ondersteuning krijgen. Daarnaast is het kussen voorzien van een slipvaste onderkant, waardoor het niet verschuift tijdens het in- en uitstappen. Het Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch Grijs 100X70 cm is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn grijze kleur. Geef jouw trouwe metgezel het comfort dat hij verdient met dit hoogwaardige en orthopedische hondenkussen.

Veelgestelde vragen over de Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm

De Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm is maat One size, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm is gemaakt van Kunststof. De vulling bestaat uit Schuim.

De Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm is te koop in het Grijs.

De Trixie Vital Hondenkussen Bendson Orthopedisch - 100X70 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens