1. slaapplek
  2. Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm

Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm, een slaapplek voor met een lengte van 75 cm en breedte van 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Omschrijving van de Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm

Het Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen is het perfecte hondenbed voor uw trouwe viervoeter. Dit hondenbed is speciaal ontworpen met eierschaalvormig schuim, dat het gewicht van uw huisdier gelijkmatig verdeelt en zo de druk op de gewrichten en benige gebieden vermindert. Dit maakt het bed ideaal voor oudere honden en honden die gevoelig zijn voor artritis. Maar dat is niet alles! Dit hondenbed is ook wasbaar, wat betekent dat u het gemakkelijk schoon kunt houden. Gewoon in de wasmachine doen en het bed is weer zo goed als nieuw. Het bed is verkrijgbaar in maat M, met afmetingen van 75 x 50 x 8 cm, waardoor het perfect is voor middelgrote hondenrassen. Geef uw geliefde huisdier het comfort dat het verdient met het Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen. Het biedt niet alleen de juiste ondersteuning voor oudere en artritisgevoelige honden, maar is ook praktisch in gebruik dankzij de wasbare functie. Voeg dit hondenbed toe aan uw winkelwagentje en geef uw harige vriend een heerlijke slaapervaring!

Veelgestelde vragen over de Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm

De Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm is maat M, geschikt voor en meet 75 cm lengte en 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm breedte.

De Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm is gemaakt van . De vulling bestaat uit Traagschuim.

De Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm is te koop in het Grijs.

De Nobleza B59 Orthopedische Hondenkussen Wasbaar Hondenbed Maat M: 75 x 50 x 8 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens