1. slaapplek
  2. Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm

Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm

Kleur

Bruin

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm

Verander je hondenkussen in een chic meesterwerk met de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm. Deze hoes, ontworpen door Lex en Max, geeft je de mogelijkheid om je hondenkussen te behandelen als een luxe dekbed. Met deze losse hoes kun je je hondenkussen opfrissen en een nieuwe stijl geven zonder een compleet nieuw kussen te hoeven kopen. Deze Lex Max Chic losse hoes is speciaal ontworpen voor de Bench hondenkussens en heeft een afmeting van 100x70cm. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en tegelijkertijd duurzaam is. De stof is gemakkelijk te onderhouden en kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen, waardoor je hond altijd kan genieten van een schone en frisse slaapplek. Met de Lex Max Chic losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm kun je eindeloos variëren en je hondenkussen aanpassen aan je interieur. Kies uit verschillende kleuren en patronen om de perfecte look te creëren. Deze losse hoes biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook praktisch gemak. Je kunt nu een hoes wassen terwijl er al een schone frisse hoes om het kussen zit, waardoor je altijd een reservehoes hebt voor het geval dat. Geef je hondenkussen een upgrade met de Lex Max Chic losse hoes en geef je trouwe viervoeter een plek waar hij of zij zich helemaal thuis voelt.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm is maat , geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm is te koop in het Bruin.

De Lex Max Chic Losse hoes voor hondenkussen Bench - 100x70cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens