1. slaapplek
  2. Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen

Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen

Kleur

Donkergroen

Materiaal

Katoen

Maat

L

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen

Het Boefje Hondenkussen Rib in donkergroen is een prachtig en comfortabel kussen voor jouw trouwe viervoeter. Het kussen is gemaakt van een heerlijke stevige ribstof, die zowel duurzaam als zacht aanvoelt. Met een afmeting van 80 x 120 cm biedt het kussen voldoende ruimte voor jouw hond om heerlijk te kunnen ontspannen. De donkergroene kleur van het kussen zorgt voor een stijlvolle uitstraling in elke ruimte. Het zachte materiaal en de dikke vulling zorgen voor een optimaal comfort, waardoor jouw hond zich helemaal op zijn gemak zal voelen. Het kussen is niet alleen geschikt voor in huis, maar kan ook gemakkelijk worden meegenomen op reis of naar het park. Naast het bieden van comfort en stijl, is het Boefje Hondenkussen Rib ook zeer praktisch in gebruik. Het kussen is voorzien van een afneembare hoes, die eenvoudig kan worden gewassen in de wasmachine. Hierdoor blijft het kussen altijd fris en hygiënisch. Laat jouw hond genieten van ultiem comfort en geef hem een eigen plekje met het Boefje Hondenkussen Rib in donkergroen.

Veelgestelde vragen over de Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen

De Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Polyester.

De Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen is te koop in het Donkergroen.

De Boefje Hondenkussen Rib 80 x 120 cm Donkergroen heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens