1. slaapplek
  2. Barok honden bed Exclusief goud-goud

Barok honden bed Exclusief goud-goud

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Barok honden bed Exclusief goud-goud, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Barok honden bed Exclusief goud-goud

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Barok honden bed Exclusief goud-goud

Dit luxueuze Barok hondenbed Exclusief goud-goud biedt uw trouwe viervoeter de ultieme slaapervaring. Wij geloven dat honden niets minder dan het allerbeste verdienen en hebben daarom een ontwerp gecreëerd dat perfect past bij uw unieke interieurstijl. Dit prachtige hondenbed is met de hand vervaardigd en straalt pure elegantie uit. Het bed is rijkelijk versierd met gouden accenten, waardoor het een waar kunstwerk in uw huis wordt. Het zachte kussen biedt het ultieme comfort en nodigt uw hond uit om heerlijk te ontspannen en te genieten van zijn welverdiende rustmomenten. Daarnaast is dit Barok hondenbed Exclusief goud-goud niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst duurzaam en van hoge kwaliteit. Het stevige frame zorgt ervoor dat het bed jarenlang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Uw hond zal zich als een koning(in) voelen in dit weelderige bed, terwijl u geniet van de stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Geef uw trouwe metgezel de slaapervaring die hij verdient met dit exclusieve Barok hondenbed.

Veelgestelde vragen over de Barok honden bed Exclusief goud-goud

De Barok honden bed Exclusief goud-goud is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Barok honden bed Exclusief goud-goud is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Barok honden bed Exclusief goud-goud is te koop in het .

De Barok honden bed Exclusief goud-goud heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens